ZDARMA vám uděláme tržní odhad vaší nemovitosti

Zadejte níže vaše telefonní číslo nebo váš e-mail a my vás budeme v nejbližším možném čase kontaktovat.

Vaše data držíme v bezpečí ochrana osobních údajů

ZDARMA tržní odhad nemovitosti

RD na ul. Broncová, Řevnice

RD na ul. Broncová, Řevnice

 

Kontaktujte makléře:
Jméno:Jaromír Kohut
Telefon:777 663 670
E-mail:listrum@listrum.cz
Základní informace Zpět
Název:RD na ul. Broncová, Řevnice
Lokalita:Řevnice
Typ nemovitosti:Domy 6+kk
Nabídka:Prodej
Celková plocha:320 m2
Vlastnictví:
Energetická náročnost (PENB):G – Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky 264/2020 Sb.
Ukazatel náročnosti (kWh/m2 za rok)
Cena:25 000 000 Kč

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji samostatně stojící dvoupodlažní, celopodsklepený, rodinný dům se šikmou střechou, s garáží a s  pozemem o celkové plošné výměře 987 m2, který je vystavěn v jihovýchodní části města Řevnice, v ulici Broncové.

Město Řevnice leží v atraktivní lokalitě na severním úpatí Brd, cca. 10 km jihozápadně od Prahy a cca. 5 km od Karlštejna, u řeky Berounky. Naleznete zde veškerou občanskou vybavenost, restaurace, kavárny, rodinná centra s nabídkou dětských kroužků i s aktivitami pro dospělé a mnoho dalších sportovních a volnočasových aktivit, které nabízí okolní malebná příroda, včetně přímého vlakového spojení do Prahy.

Velkoryse řešený dvoupodlažní celopodsklepený zděný rodinný dům byl vystavěn koncem 90-tých letech a je dispozičně řešen jako 6+KK s příslušenstvím, bazénem, masážní vanou, saunou, zahradou a garáží. Šikmá střecha je pokryta kanadským šindelem. Okna jsou plastová se zdvojenými izolačními skly, v 1. NP opatřeny vnějšími Al žaluziemi.

Dispoziční řešení rodinného domu:

  1. NP o užitné ploše cca. 170 m2 sestává ze vstupní haly s krbem, obývacího pokoje s jídelnou a kuchyní, ložnice, koupelny s WC, chodby se schodištěm a vstupem na terasu a garáže.
  2. NP o užitné ploše cca. 150 m2 sestává ze schodišťové podesty, čtyř ložnic (jedna se šatnou) a koupelny s WC.
  3. PP o užitné ploše cca. 130 m2 sestává z technické místnosti, domácího wellness (masážní vana, sauna, sprcha), WC a skladových prostor.

Nově vymalovaný dům je vytápěn ústředním topením napojeným na tepelné čerpadlo se zásobníkem na TUV (po revizi), případně krbem s horkovzdušnou vložkou. Je instalován elektronický zabezpečovací systém domu napojeným na PCO.

V klidové části zahrady je umístěn bazén (3,5 m x 7 m) a dřevěná pergola s přímým vstupem do wellness. Soukromí na pozemku je zajištěno díky vzrostlým tůjím a vysokému plotu. Vjezd na pozemek přes vrata na DO.

Majitelem zatím nebyl dodán PENB, proto uvádíme hodnotu „G“.

Jestli Vás toto nemovitost oslovila, neváhejte se ozvat makléři a domluvte si termín prohlídky.